Dansstudio Creart

 Zomerdanskampen

WAT?

Het zomerkamp is een intensieve dansstage gekoppeld aan een stukje vakantie. Het verblijf wordt zodanig gekozen dat zowel bewegingsruimte als ontspanningsmogelijkheden aanwezig zijn. Een ideale formule voor wie zijn favoriete vrijetijdsbesteding wil aanleren of verbeteren!
Het zomerkamp eindigt steeds met een kleine presentatie van wat de dansers geleerd hebben.

KINDERDANSKAMP | 7-12 jaar

Dagelijks staan drie uur dans op het programma: klassiek, jazz en andere leuke workshops. Tussendoor is er ruim tijd voor ontspanning en spelactiviteiten. Uiteraard houden we rekening met leeftijd en dansniveau van de kinderen.

JONGERENDANSSTAGE | 12+

Een dagvullend programma met vijf uur dans bestaande uit een gevarieerde mix van dansstijlen. De dansers worden opgesplitst volgens leeftijd en/of niveau.

WANNEER?

Beide leeftijdsgroepen gaan samenop kamp tijdens de eerste week van juli.
Het eerstvolgende zomerkamp wordt in juli2025 georganiseerd en gaat steeds door tijdens deallereerste week van juli.VOOR WIE?

Zowel leden van dansstudio Creart alsniet-leden, bijvoorbeeld leerlingen van de balletafdeling Academie Haspengouw en andere niet-leden van buiten onze dansschool kunnen deelnemen aan de zomerkampen.SCHRIJF JE HIERVOOR IN